Makaron po tajsku z polędwiczką wieprzową

Makaron po tajsku z polędwiczką wieprzową

Makaron po tajsku z polędwiczką wieprzową

Makaron po tajsku z polędwiczką wieprzową Bardzo szybkie i proste w wykonaniu danie, a przy tym wspaniale aromatyczne, lekko pikantne i przepyszne.     Składniki: 1/2 opakowania „chińskiego” makaronu np chow mein 1 polędwiczka wieprzowa 2 papryki ( u mnie czerwona i po pół żółtej oraz zielonej) 1 papryczka chilli 1 cebula (u mnie czerwona) kilka pieczarek 2-3 ząbki czosnku kawałek imbiru pół opakowania mrożonej warzywnej mieszanki „chińskiej”, lub: marchew, seler, por, kieł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Warto przeczytać

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Autor

Blogzapetytem

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

polędwiczki, polędwiczka, makaron, grzyby, sosy, polędwiczki wieprzowe, obiad, pieczarki, seler, danie jednogarnkowe, imbir, ananas, makaron po chińsku, sałatka, sałatki, przekąski, przystawki, polędwiczki w sosie, salatka z makaronem, sałatka imprezowa, sałatka z selerem, sałatka warzywna

Inne przepisy z Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.