Makaron po tajsku z polędwiczką wieprzową

Makaron po tajsku z polędwiczką wieprzową

Makaron po tajsku z polędwiczką wieprzową

Makaron po tajsku z polędwiczką wieprzową Bardzo szybkie i proste w wykonaniu danie, a przy tym wspaniale aromatyczne, lekko pikantne i przepyszne.     Składniki: 1/2 opakowania „chińskiego” makaronu np chow mein 1 polędwiczka wieprzowa 2 papryki ( u mnie czerwona i po pół żółtej oraz zielonej) 1 papryczka chilli 1 cebula (u mnie czerwona) kilka pieczarek 2-3 ząbki czosnku kawałek imbiru pół opakowania mrożonej warzywnej mieszanki „chińskiej”, lub: marchew, seler, por, kieł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Warto przeczytać

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Autor

Blogzapetytem

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

polędwiczki, polędwiczka, makaron, grzyby, polędwiczki wieprzowe, obiad, pieczarki, seler, danie jednogarnkowe, imbir, ananas, makaron po chińsku, sałatka, sałatki, przekąski, przystawki, polędwiczki w sosie, salatka z makaronem, sałatka imprezowa, sałatka z selerem, sałatka warzywna

Inne przepisy z Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.