Ryba po Japońsku

Ryba po Japońsku

Ryba po Japońsku

Przepis na : kolacja

Ryba po japońsku to przepyszna rybna przystawka która świetnie sprawdzi się na świątecznym stole ale i również będzie bardzo smaczną przekąską na imprezie czy kolacji. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 1 kg filetów rybnych ( może być mintaj, morszczuk itp.) 1 duży słoik ogórków konserwowych 1 duży słoik papryki konserwowej 4 duże cebule Składniki na ciasto do panierowania ryby : 1 szklanka mąki pszennej 1 jajko 1/2 szklanki wody szczypta soli Składniki na zalewę : 2 szklanki wody ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog kulinarny S9.PL

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.