Jajka faszerowane rzodkiewką i ogórkiem konserwowym

Jajka faszerowane rzodkiewką i ogórkiem konserwowym

Jajka faszerowane rzodkiewką i ogórkiem konserwowym

Przepis na : śniadanie

Jajka faszerowane rzodkiewką i ogórkiem konserwowym są bardzo proste i szybkie w przygotowaniu. Idealnie sprawdzą się na stole jajko imprezowa przystawka lub Wielkanocne śniadanie. Przyjemne urozmaicenie od tradycyjnego jajka w majonezie. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 5 jajek L pół pęczka szczypiorku 2 mniejsze korniszony 2 większe rzodkiewki 1-2 łyżki majonezu sól i pieprz do smaku (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Przygotowanie: ugotowane jajka obieramy z łu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog kulinarny S9.PL

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.