Amarantusowa „paciaja” na słodko
Amarantusowa „paciaja” na słodko
Przepis na : śniadanie
Amarantusowa „paciaja” na słodko Znajdujesz lub dowiadujesz się o jakimś produkcie i starasz się go wpleść wszędzie… tak właśnie mam obecnie z mąką z amarantusa. Dodaję ją do zapiekanek (beszamel), kisielu, budyniu, ale również do śniadania jako składnik przewodni, tak jak w tym przypadku. Trudno mi tak naprawdę nazwać to danie. Nie jest to kaszka, bo kaszki w tym nie ma… skoro jest kaszanka to może w takim razie mączanka? Pomysłów wiele i zarazem niewiele naprawdę pasujących. Stanęło na ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Blendman
Autor
Konrad Budzyk
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
śniadania, śniadanie, kokosowe, z jagodami, budyń, zapiekanki, zapiekanka, bezglutenowe
Inne przepisy z Blendman
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję