Przepis na : obiad
Trafiłam w sklepie na ładny kawałek rostbefu wołowego w dodatku w dobrej cenie. Nie zastanawiając się dużo co z nim zrobię po prostu go kupiłam. W domu przyszedł czas na plan, bo nigdy takiego mięsa nie piekłam, ale wystarczająco naoglądałam się programów kulinarnych i filmów, w których to bohaterowie zajadali się kanapką z rostbefem czy wcinali plastry różowego, soczystego mięsa. Dlatego przeszukałam internet, spędziłam sporo czasu przed ekranem by przeczytać co się tylko da na temat pieczenia tego szlache... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.
Czytaj dalej...