Śledzie w oleju z czosnkiem i majerankiem

Śledzie w oleju z czosnkiem i majerankiem

Śledzie w oleju z czosnkiem i majerankiem

Niektórzy z Was mieli już do czynienia z tym przepisem, jednak nie wszyscy. A  to dlatego, że nie posiadałam jeszcze tego bloga i przepis wrzuciłam jedynie na swoim profilu Google. Teraz także zagości tu na stale i każdy będzie mógł z niego korzystać, nie tylko od święta, ale również w dni powszednie :) Składniki: 1 kg matiasów 2 główki czosnku 4 łyżki majeranku 1 łyżeczka ziaren czarnego pieprzu  olej Wykonanie: Śledzie moczę w wodzie z octem (na 1,5 litra wody - 1/4 szklanki octu) przez kilka godzin,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bea(u)ty kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.