Schab z morelą w marynacie miodowo-musztardowej

Schab z morelą w marynacie miodowo-musztardowej

Schab z morelą w marynacie miodowo-musztardowej

Składniki: 1 kg schabu bez kości 1 opakowanie suszonych moreli Marynata: 100 ml białego wina 6 łyżek oliwy z oliwek 1 łyżka octu winnego 2 łyżki płynnego miodu 3 łyżki musztardy francuskiej 1 łyżka musztardy dijon 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 1 łyżka posiekanej bazylii 1 łyżka posiekanego rozmarynu 1 płaska łyżka soli kilka ziaren pieprzu Wykonanie: Schab myję i osuszam na ręczniku papierowym. Wykrawam białe włókna, przez środek robię otwór w który wkładam morele. Oliwę, wino, ocet i miód mieszam, dodaję... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bea(u)ty kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.