Pasta cebulowo - pieczarkowa do kanapek, pizzy i czego tylko zapragniecie.

Pasta cebulowo - pieczarkowa do kanapek, pizzy i czego tylko zapragniecie.

Pasta cebulowo - pieczarkowa do kanapek, pizzy i czego tylko zapragniecie.

Wczoraj były cebularze , tajemnica żadna. Zostało mi sporo nadzienia, którego nie mogłem przecież wyrzucić i zużyłem je do kanapek. Tak sobie pomyślałem, że warto tej paście, którą śmiało mogę nazwać czatnejem, poświęcić osobnego posta. Do nadzienia: -8 cebul -sok pomidorowy z przetartych pomidorów -100ml śmietany 12% -dwie łyżki masła klarowanego -sól, pieprz -oregano -sos sojowy Masło topimy, pokrojone w wiórki cebule wrzucamy na patelnie. Dodajemy posiekane w plastry pieczarki, solimy, pieprzymy i dorzucamy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu BaRepas

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.