Zupa szparagowa z cukinią i pulpecikami

Zupa szparagowa z cukinią i pulpecikami

Zupa szparagowa z cukinią i pulpecikami

  Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze schabu cielęcego. Ale sprawdzi się każdy rodzaj mięsa. Można też zrobić pulpeciki kaszy jaglanej z dużą ilością natki pietruszki dla wegeterian, przepis na nie TU: PULPECIKI JAGLANE Składniki: 1 pęczek zielonych szparagów  1 cukinia  2 cebulki dymki sól i pieprz do smaku  oliwa 2 łyżki  Pulpety: 300 g mielonego mięsa  1 łyżeczka suszonego czosnku  1 łyżeczka musztardy  1/2 łyżeczki soli ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.