
Przepis na : kolacja
Ż eby stół wielkanocny prezezntował się smacznie i zdrowo warto zrobić sałatkę, któą przygotujemy z łatwością. Skałdniki: mix satał 3 sztuki jaj ugotowanych na twardo pomidorki koktajlowe ogórek ciecierzyca 3 łyżki rzodkiewka kiełki rzodkiewki rzeżucha sos majonezowy: 3 łyżki domowego majonezu 1 łyżka jogurtu 1 ogórek korniszon pieprz Przygotowanie: Jaja gotujemy na twardo, pomidorki przekrawamy na pół, ogórka i rzodkiewkikroimy na plasterki. Na talerz wykładamy sałatę i układamy poszczegól... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...