Jagielnik mango z nerkowcami i żelką mango

Jagielnik mango z nerkowcami i żelką mango

Jagielnik mango z nerkowcami i żelką mango

Przepis na : deser

Jagielnik szklanka kaszy jaglanej szklanka orzechów nerkowców 2 czubate łyżki mleka kokosowego w proszku 2 szklanki wody esencja waniliowa  puszka pulpy z mango 450 gram bez cukru  3 łyżeczki agar agar lub 2 łyżki żelatyny Żelka  opakowania mango bio ( mrożone) 300 gram lub świeże 3/4 szklanki wody 3 łyżeczki agar agar ( 2 łyżki żelatyny) Orzechy nerkowca przelać wodą, przełożyć do szklanki zalać wodą odstawić na kilka godzin lub całą noc. Kaszę opłukać na sicie, przelać wrzątkiem. Wrzucić do ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.