Chrupkie warzywa stir fry z grzybami shitake

Chrupkie warzywa stir fry z grzybami shitake

Chrupkie warzywa stir fry z grzybami shitake

Przepis na : kolacja

Krótko smażone. Chwilę. Więc szybko można je przygotować i zjeść coś dobrego. Tylko ten groszek cukrowy ... z Tajlandii. szkoda, że nie da się kupić polskiego. Może się i da. Ale jest przerośnięty przynajmniej tam gdzie ja chodzę kupować.  ok 5 suszonych grzybków shitake olej sos rybny - kilka kropel sos sojowy 2 łyzki  1 łyżeczka skrobi ziemniaczanej 100 gram groszku cukrowego czerwona papryka marchewka ząbek czosnku 1 cm świeżego imbiru kolendra czarny sezam papryczka chili - kawałeczek  woda ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.