Bankietowe tartaletki z salsą z awokado i wędzonego pstrąga

Bankietowe tartaletki z salsą z awokado i wędzonego pstrąga

Bankietowe tartaletki z salsą z awokado i wędzonego pstrąga

SKŁADNIKI: 1 opakowanie tartaletek kruchych łódeczki Bio Schiffchen ( dostępne w sklepach ekologicznych) 1 awokado pomidor 1 sztuka wędzonego filetu z  pstrąga 1 łyżeczka natki sok z połówki cytryny skórka z cytryny do smaku 2 łyżki oliwy sól do smaku SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Łódeczki wypiecz w piekarniku według przepisu na opakowaniu. Awokado, pomidora potnij w kostkę, filet z pstrąga porwij na małe kawałki. Wymieszaj z sokiem z cytryny, oliwą, skórką z cytryny i natką. Salsę nakładaj do wypieczonych a... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Warto przeczytać

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Sałatki na Sylwestra - najlepsze przepisy!

Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję