Mąka z ciecierzycy – jak zrobić domową
Mąka z ciecierzycy – jak zrobić domową
Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE Zapewne wielu z Was ma już sprawdzone przepisy z wykorzystaniem mąki z ciecierzycy. Ciecierzyca jest przecież bogata w białko, wspomaga trawienie, zawiera sporą ilość kwasu foliowego, obniża cholesterol i ciśnienie krwi, zapobiega też anemii. Ostatnio eksperymentuję z wypiekami z dodatkiem tej mąki z różnym skutkiem, dlatego postanowiłam sprawdzić czy nieco bardziej pracochłonny sposób na jej uzyskanie. Mąkę z ciecierzycy można uzyskać na dw... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu apetytnapieczenie
Autor
Joanna Bochyńska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
orzechy, orzechy laskowe, bezglutenowe, bez pieczenia
Inne przepisy z apetytnapieczenie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję