Mąka z ciecierzycy – jak zrobić domową

Mąka z ciecierzycy – jak zrobić domową

Mąka z ciecierzycy – jak zrobić domową

Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE  Zapewne wielu z Was ma już sprawdzone  przepisy z wykorzystaniem mąki z ciecierzycy.  Ciecierzyca jest przecież bogata w białko, wspomaga trawienie, zawiera sporą ilość kwasu foliowego, obniża cholesterol i ciśnienie krwi, zapobiega też anemii.  Ostatnio eksperymentuję z wypiekami z dodatkiem tej mąki z różnym skutkiem, dlatego postanowiłam sprawdzić czy nieco bardziej pracochłonny sposób na jej uzyskanie. Mąkę z ciecierzycy można uzyskać na dw... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu apetytnapieczenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję