Serduszka drobiowe na smalcu

Serduszka drobiowe na smalcu

Serduszka drobiowe na smalcu

Podroby też są smaczne i czasem po nie sięgam. Serduszka z kurczaka mają delikatne, zwarte mięso. W sosie koperkowym, z dodatkiem warzyw smakują fantastycznie :-) Czas przygotowywania:  30 minut Ilość porcji:  4 Składniki: • 500 g serduszek z kurczaka • mały pęczek koperku • 200 g pieczarek • pół szklanki mleka • łyżeczką mąki • pół łyżeczki soli • 100 g domowego smalcu np. z cebulą* czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AniaGotuje.pl

Autor

AniaGotuje.plAniaGotuje.pl

Blog kulinarny - AniaGotuje.pl z przepisami kuchni Polskiej i zagranicznej. Sprawdzone przepisy i wiele porad kulinarnych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, mięso, sosy, pieczarki, sos do kurczaka, kurczak z pieczarkami, kurczak z warzywami, pieczarki w sosie

Inne przepisy z AniaGotuje.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.