Kapusta na ciepło z rydzami

Kapusta na ciepło z rydzami

Kapusta na ciepło z rydzami

Bardzo uniwersalny przepis na kapustę na ciepło z rydzami. - Można ją jeść jako samodzielne danie - Użyć jako farszu na domowe pierogi - Podawać do obiadu np. do kotletów schabowych Rydze można zamrozić jesienią i wykorzystać do tego dania w dowolnym monnecie.. nawet do zrobienia kapusty na Wigilię, czy też do Świątecznych pierogów. Rydze można zastąpić również innymi grzybami leśnymi oraz pieczarkami.  Jadacie rydze? ;-) czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AniaGotuje.pl

Autor

AniaGotuje.plAniaGotuje.pl

Blog kulinarny - AniaGotuje.pl z przepisami kuchni Polskiej i zagranicznej. Sprawdzone przepisy i wiele porad kulinarnych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, kapustą, świąteczne przepisy, świąteczne, kotlet, pieczarki, kotlety, obiad, grzyby, schabowe, kotlet z kapusty, pierogi z kapusta i grzybami, kotlet schabowy z pieczarkami, pieczarki do obiadu

Inne przepisy z AniaGotuje.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.