Awokado pieczone z jajkiem
Awokado pieczone z jajkiem
Szybkie, smacznie, lekkie i bardzo efektowne danie z piekarnika. Czas przygotowywania: do 10 minut Pieczenie: do 25 minut w temperaturze 180 stopni Ilość porcji: 4 Składniki: • 2 dojrzałe awokado • 4 jajka • garść świeżego szpinaku • garść pomidorków koktajlowych • 3 łyżki oliwy • szczypiorek i koperek • szczypta soli i pieprzu Dodatki: podpieczone bagietki, seler naciowy, ćwiartki limonki lub plasterki cytryny czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu AniaGotuje.pl
Autor
AniaGotuje.pl
Blog kulinarny - AniaGotuje.pl z przepisami kuchni Polskiej i zagranicznej. Sprawdzone przepisy i wiele porad kulinarnych.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
seler naciowy, bagietka, awokado, szpinak
Inne przepisy z AniaGotuje.pl
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję