Kotlety schabowe wg Magdy Gessler moczone w mleku i cebuli

Kotlety schabowe wg Magdy Gessler moczone w mleku i cebuli

Kotlety schabowe wg Magdy Gessler moczone w mleku i cebuli

Zobacz jak zrobić niebanalne kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli z przepisu Magdy Gessler. Podwójnie panierowane i smażone tradycyjnie na smalcu. Zobacz jak zrobić pyszne, kruche i miękkie kotlety schabowe. Składniki: 0,5 kg schabu (najlepiej z kością) 0,5 litra mleka 1 większa cebula 5 ziaren czarnego pieprzu 1 liść laurowy Dodatkowo do smażenia: 2 jajka bułka tarta mąka smalec sól i pieprz Schabowe według Magdy Gessler krok po kroku. Kotlety schabowe to najpopularniejsze danie obiadowe w Polsce. W wie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ania gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.