Tuńczyk na krakersach

Tuńczyk na krakersach

Tuńczyk na krakersach

Smaczna prosta i efektowna przystawka. Aby ja przygotować potrzebujemy niewiele banalnych składników. Świetnie się sprawdzi na różnego rodzaju uroczystościach. Na 9 porcji 27 krakersów 5 jajek 1 puszka tuńczyka w sosie własnym 120 gram sera żółtego 1 duży ogórek konserwowy 6/7 łyżek majonezu sól,pieprz szczypiorek Przygotowujemy trzy masy 1 warstwa ⧪ Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodajemy drobno pokrojony ogórek konserwowy i dwie łyzki majonezu. mieszamy. 2 warstwa ⧪⧪ Tuńczyka odsączamy z zal... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.