Tort z kremem czekoladowym bez laktozy i glutenu

Tort z kremem czekoladowym bez laktozy i glutenu

Tort z kremem czekoladowym bez laktozy i glutenu

Tort dla tych którzy lubią się zdrowo odżywiać lub z jakiegoś innego powodu nie jedzą glutenu i laktozy. Migdałowy biszkopt z kremem czekoladowym na bazie kaszy jaglanej. Dla przełamania smaku wzbogacony frużeliną malinową.  Proporcje na biszkopt do jednego przełożenia jeżeli chcemy dwa przełożenia to należy upiec dwa biszkopty. Średnica 19 cm Biszkopt   3 jajka M 50 gramów mąki migdałowej 40 gramów mąki ziemniaczanej 30 gramów  cukru ksylitol 1 łyżeczka proszku do pieczenia najlepiej bez... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci

Warto przeczytać

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.