Smaczna przystawka która z pewnością zasmakuje waszym gościom na różnego rodzaju imprezach.Można również podawać pod galaretą. Polędwiczka wieprzowa 150 /200 gram sera mozarella 10 plastrów suszonych pomidorów bazylia suszona w/g uznania Polędwiczkę rozkroić pośrodku do połowy Następnie rozbijamy tłuczkiem do mięsa na grubość ok. pół centymetra Ser zetrzeć na tarce , dodać pokrojone w kosteczkę pomidory suszone ,przyprawiamy do smaku bazylią. Wykładamy równomiernie na płacie mięsa. Zwijamy ściśle... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Na każdej imprezie nie może zabraknąć dobrych drinków i smacznego jedzenia. Oczywiście najlepsze są szybkie przekąski, potocznie nazywane finger foods, jednak nie może też zabraknąć sałatek.
Czytaj dalej...Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.
Czytaj dalej...