Karkówka po cygańsku

Karkówka po cygańsku

Karkówka po cygańsku

Przepis na : obiad

Przepis na przepyszny obiad z piekarnika. Mięciutka i krucha karkówka zapiekana w przepysznym sosie z papryką i pieczarkami. Rewelacyjne w smaku danie które sprawdzi się na rodzinny obiad jak i na imprezę. 5 porcji około 1 kg karkówki 300 gramów pieczarek  1 duża lub 2 mniejsze papryki mogą być w różnych kolorach 1 duża cebula około 200 gramów 1 szklanka (250ml) passaty pomidorowej 1 kopiasta łyżka majonezu sól pieprz 1 duży ząbek czosnku 5 łyżek wody lub rosołu Karkówkę pokroić w centymetrowe plastry, dop... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.