Gołąbki w liściach botwiny z sosem maślanym

Gołąbki w liściach botwiny z sosem maślanym

Gołąbki w liściach botwiny z sosem maślanym

Gołąbki z kaszą i pieczarkami w aksamitnym sosie maślanym. Świetny sposób na wykorzystanie dużych liści botwinki. Pyszne nie banalne połączenie  prostych nie wyszukanych składników. około 15 małych gołąbków 15 dużych liści botwinki 100 g kaszy wiejskiej 300 g pieczarek 1 duża cebula sól pieprz ząbek czosnku 1 jajko Łyżka masła Sos maślany  3 solidne łyżki masła 100 ml słodkiej śmietanki 30 % sól pieprz szczypta czosnku granulowanego Kaszę ugotować. Pieczarki oczyścić i zetrzeć na dużych oczk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję