Sernik dyniowy na piernikowym spodzie

Sernik dyniowy na piernikowym spodzie

Sernik dyniowy na piernikowym spodzie

Po raz pierwszy upiekłam sernik z dodatkiem puree z dyni.  Spód zrobiłam z herbatników i dodałam do smaku przyprawę do piernika. Świetnie się to skomponowało smakowo. Ogólnie sernik bardzo polecam, ja jestem pozytywnie zaskoczona. Mam nadzieję, że i was smak zaskoczy. Porcelana Bogucice z kolekcji Weronica Platin i Gemis . Składniki: Spód: 250 g herbatników 130 g masła 2 łyżki kakao 2 łyżeczki przyprawy do pierników Masa serowa: 1 kg twarogu półtłustego(suchy)* 1 szkl ksylitolu lub cukru 5 jajek 1 bud... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ala piecze i gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję