Roladki są ekspresowe do zrobienia, nawet jak goście już w progu. Ładnie wyglądają i szybko znikają z talerza. Goście z pewnością będą zadowoleni a domownicy również. Składniki: 10 plasterków szynki konserwowej 10 plasterków żółtego sera 100 g serka topionego 1 łyżeczka koperku (u mnie mrożony) ogórki konserwowe Przygotowanie: Serek topiony wymieszać z koperkiem. Rozłożyć plasterek szynki cienko posmarować serkiem topionym, przykryć krótszym od szynki plasterkiem sera żółtego. Ser cieniutko p... czytaj dalej...
Tak, jako gość byłabym zadowolona, bo apetycznie wyglądają i jako gospodyni również, bo faktycznie przy małym nakładzie pracy można wyczarować takie cudeńka. Pozdrawiam :)
Bardzo smakowite i eleganckie.Może jedynie brakuje mi w nich ładnej wykałaczki z jakimś małym np.listkiem pietruszki,ale to szczegół.To moja wizja.
Też miałam taki zamysł, ale ze względu na to że teraz natka pietruszki to sama chemia, a swojej z ogródka nie mam, wolałam zjeść bez metali ciężkich:) . Ale jak najbardziej z zielonym akcentem będą ładnie wyglądać.