Roladki z szynki i sera

Roladki z szynki i sera

Roladki z szynki i sera

Roladki są ekspresowe do zrobienia, nawet jak goście już w progu. Ładnie wyglądają i szybko znikają z talerza. Goście z pewnością będą zadowoleni a domownicy również. Składniki: 10 plasterków szynki konserwowej 10 plasterków żółtego sera 100 g serka topionego 1 łyżeczka koperku (u mnie mrożony) ogórki konserwowe Przygotowanie:  Serek topiony wymieszać z koperkiem. Rozłożyć plasterek szynki cienko posmarować serkiem topionym, przykryć krótszym od szynki plasterkiem sera żółtego. Ser cieniutko p... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Ala piecze i gotuje

Autor

alaaa72alaaa72

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ser, pieczenie, ser żółty, ogórki, szynka, roladki, koperek, ogórek, ogórki konserwowe, pieczeń z szynki, pieczona szynka, surówka, przystawki, sałatki, sałatka, szynka gotowana, sałatka z serem i szynka, salatka z serem, sałatka z szynką, szybka surówka, sałatka z serem żółtym i szynka , sałatka z serem żółtym , szybka sałatka, szybkie sałatki

Inne przepisy z Ala piecze i gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Kulinarne Inspiracje, 3 lutego 2014 21:47:17

pychotka :)

Justyna Żak, 3 lutego 2014 22:54:25

świetnie wyglądają:)

Natalie, 3 lutego 2014 23:01:04

Takie w sam raz na jeden kęs ! Świetne ;)

Krystyna Boner, 3 lutego 2014 23:29:21

Tak, jako gość byłabym zadowolona, bo apetycznie wyglądają i jako gospodyni również, bo faktycznie przy małym nakładzie pracy można wyczarować takie cudeńka. Pozdrawiam :)

Ola, 4 lutego 2014 10:34:13

eleganckie!

Pani Julia, 4 lutego 2014 19:22:09

Bardzo ładne!

Weronika Domogród, 4 lutego 2014 19:35:32

Bardzo ładnie podane. Ależ kusisz

Christopher Konkel, 4 lutego 2014 20:13:56

Bardzo smakowite i eleganckie.Może jedynie brakuje mi w nich ładnej wykałaczki z jakimś małym np.listkiem pietruszki,ale to szczegół.To moja wizja.

Alina Waliczek, 4 lutego 2014 20:30:00

Też miałam taki zamysł, ale ze względu na to że teraz natka pietruszki to sama chemia, a swojej z ogródka nie mam, wolałam zjeść bez metali ciężkich:) . Ale jak najbardziej z zielonym akcentem będą ładnie wyglądać.