Pyszne racuchy z dodatkiem ananasa z puszki. Usmażone na patelni Neoflam. Do smażenia użyłam bardzo małą ilość oleju dzięki wyjątkowej patelni. Racuchy są bardzo puszyste z chrupiącą skórką i rewelacyjnie smakują z dodatkiem ananasa. Składniki: 16 g drożdży suszonych instant sól szczypta 2 łyżki cukru 1 łyżka cukru waniliowego 1,5 szkl letniego mleka 1 jajko ananas w puszce olej do smażenia Rapso cukier puder do oprószenia Przygotowanie: Do miski z robota przesiać mąkę dodać suszone drożdże... czytaj dalej...
Wiem, że są pyszne. Robię przeważnie ze świeżym ananasem. Pyszności. Pozdrawiam
Mniam! Ale smaku mi narobiłaś, pycha :)www.brulionspadochroniarza.pl
fajne, takie puchate na drożdżach. Uwielbiam dodatek ananasa :)Pozdrawiam ciepłoMonika