Racuchy z ananasem

Racuchy z ananasem

Racuchy z ananasem

Pyszne racuchy z dodatkiem ananasa z puszki. Usmażone na patelni Neoflam. Do smażenia użyłam bardzo małą ilość oleju dzięki wyjątkowej patelni. Racuchy są bardzo puszyste z chrupiącą skórką i rewelacyjnie smakują z dodatkiem ananasa. Składniki: 16 g drożdży suszonych instant sól szczypta 2 łyżki cukru 1 łyżka cukru waniliowego 1,5 szkl letniego mleka 1 jajko ananas w puszce olej do smażenia Rapso cukier puder do oprószenia Przygotowanie: Do miski z robota przesiać mąkę dodać suszone drożdże... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ala piecze i gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Pani Julia, 24 stycznia 2014 22:47:42

Wyglądają bardzo apetycznie, pięknie podane:)

Justyna Żak, 24 stycznia 2014 23:10:32

świetne zjadłabym takie na śniadanie:)

Natalie, 25 stycznia 2014 00:01:58

Smak dzieciństwa ! Uwielbiam ;)

Weronika Domogród, 26 stycznia 2014 12:40:44

Wiem, że są pyszne. Robię przeważnie ze świeżym ananasem. Pyszności. Pozdrawiam

Aguś kulinarnie, 26 stycznia 2014 13:33:04

Jakie pyszyste,pyszne:)

Magdalena Cendrowska, 27 stycznia 2014 21:08:36

Mniam! Ale smaku mi narobiłaś, pycha :)www.brulionspadochroniarza.pl

mnemonique, 29 stycznia 2014 10:46:56

fajne, takie puchate na drożdżach. Uwielbiam dodatek ananasa :)Pozdrawiam ciepłoMonika