Kruche babeczki z brzoskwiniami
Kruche babeczki z brzoskwiniami
Nie zawsze jest czas i chęci na pieczenie. Ale za to chętnie lubimy zjeść coś do popołudniowej kawy czy herbaty. Kruche spody możemy upiec wcześniej i przechowywać w pudełku. A krem i glazurę możemy kupić i mieć na tzw. "czarną godzinę" do nadziewania. Składniki: Ciasto kruche: 1,5 szkl mąki pszennej 1 szkl mąki krupczatki 200 g zimnego masła 2 żółtka 1/2 szklanki cukru pudru 1 łyżka cukru waniliowego brzoskwinie z puszki nadzienie czekoladowe Lauretta glazura Mirror Przygotowanie: Mąki przesiać na stolnic... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ala piecze i gotuje
Autor
alaaa72
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, babeczki, ciasto kruche, przepisy na kruche ciasto, kruche ciasto, ciasta czekoladowe, ciasto czekoladowe, ciasto z brzoskwiniami, ciasta z kremami, ciasto z kremem, krem czekoladowy
Inne przepisy z Ala piecze i gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję