Smażony oscypek z żurawiną
Smażony oscypek z żurawiną
Oscypka do smażenia kupimy w każdej bacówce w Zakopanem. Można je dostać także na Krupówkach - chodź osobiście nie polecam tam kupować oscypków. Kiedyś zdarzyło mi się tam kupić i po dwóch dniach oscypki spleśniały w lodówce. Składniki:
1 duży oscypek do smażenia,
3 łyżki żurawiny do mięs i serów,
3 łyżki oleju,
do dekoracji: natka pietruszki.
Przygotowanie:
Oscypek do smażenia, charakteryzuje się tym, że jest najtwardszy i nie rozlewa się podczas smażenia. Oscypka kroimy na pla... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Aga w kuchni
Autor
Aga w kuchni
robię to co lubię, czyli gotuję i piekę :)
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
żurawina, dekoracje, przekąski, smażony ser
Inne przepisy z Aga w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję