Jajka z pieczarkami

Jajka z pieczarkami

Jajka z pieczarkami

Składniki: 8 jajek 10 pieczarek 3 łyżeczki majonezu 1 łyżka pokrojonego szczypioru sól, pieprz Sposób przygotowania: 1. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupki, przekroić na pół. 2. Żółtka oddzielić od białka. 3. Pieczarki pokroić w drobną kostkę, dodać szczyptę soli i szybko przesmażyć na niewielkiej ilości oleju. 4. W misce wymieszać żółtka, szczypior, pieczarki i majonez. Doprawić solą i pieprzem. 5. Gotowym farszem napełnić białka za pomocą łyżeczki lub szprycy/rękawu cukierniczego. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu A Ty Smakuj Mnie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.