Dal z czerwonej soczewicy

Dal z czerwonej soczewicy

Dal z czerwonej soczewicy

Dal z czerwonej soczewicy – danie, które stało się moim ulubieńcem tego roku Nigdy nie sądziłam, że polubię się z kuchnią wschodu. Jestem ogromną fanką Włoch i kuchni włoskiej i przyznam szczerze, że na inne kuchnie byłam raczej zamknięta. O dalu usłyszałam w podcaście Owsianej, gdy rozmawiała z Asią z bloga Small Travelers . Asia wspomniała tutaj właśnie o tej zupie. Nie wiem dlaczego, ale poczułam, że muszę ją wypróbować. Od razu poszłam do sklepu, kupiłam potrzebne produktu i zabrałam się za dal. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu 365 dni dookoła kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję