Jeśli macie ochotę na coś słodkiego, a nie chcecie zbyt wiele czasu spędzić w kuchni polecam wam szybkie ciasto jogurtowe z borówkami. Samo przygotowanie ciasta nie
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Placuszki z serka waniliowego z czekoladą to nasza kolejna propozycja na pyszne, słodkie śniadanie. Wbrew pozorom placuszki robi się bardzo szybko. Placuszki są bardzo delikatnie w
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Ciepłe i chrupiące tosty z chleba z dodatkiem miękkiego i lekko roztopionego sera camembert, świeżych czereśni oraz listków mięty i płatków migdałowych, skropione słodkiem sosem balsamicznym
Kraina Miodem PłynącaCzy zdarzyło się Wam w kuchni, że przygotowując potrawy zostały Wam białka z jajek? Myślę, że odpowiedź będzie twierdząca, więc aby ich nie zmarnować możecie przygotować
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuKeks to ciasto które uwielbiam, piekę go często. Ten przepis dostałam od koleżanki, która pracuje przy obsłudze wesel i wypieka go dla gości. Wszyscy są zachwyceni
Moje Małe CzarowanieJagoda kamczacka to inaczej wiciokrzew kamczacki a jej owoce są przepyszne. Smakują trochę między jagodą czarną a borówką amerykańską. Mają mnóstwo zdrowia w sobie, witaminy C
Moje Małe CzarowaniePanzanella, czyli toskańska sałatka z pomidorów oraz czerstwego chleba- a w mojej wersji dodatkowo wzbogacona o kremową mozzarellę oraz słodkie czereśnie. Mini grzanki z chleba zostały
Kraina Miodem PłynącaNie znam osoby, która nie kochałaby sernika, mokrego z kakaowym spodem przyozdobionym borówkami amerykańskimi. To ciasto kojarzy mi się z dzieciństwem gdzie babcia robiła chyba najlepszy
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Kotlety mielone z mozzarellą to świetny pomysł nie tylko na obiad ale również jako przystawka na imprezę czy bankiet. Proste i pyszne danie nie wymaga od
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Czekoladowa rozkosz z kwaśną, wiśniową nutą ! Istny raj dla podniebienia – zwłaszcza, kiedy podajemy je na ciepło. Przygotujemy je nawet w 30 min… znikną niestety
Za drzwiami kuchniRozgrzewająca zupa z soczewicy i pomidorów to idealne danie na chłodne dni. Nie dość, że nas rozgrzeje to jest tak bardzo sycąca, że zastąpi nam cały
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Bardzo łatwy i szybki do zrobienia mazurek. Polecam go zwłaszcza osobom zabieganym. Ciasto można upiec nawet tydzień wcześniej a mazurek przełożyć dżemem na chwilę przed podaniem
Smakołyki AsiJeszcze cała zima przed nami, warto więc przygotować się na chłodne i bardzo długie wieczory :) Dobrym pomysłem może być przygotowanie nalewki z pigwy. Nie wiem czy
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Włoskie zeppole to pyszności z parzonego ciasta i smażone w głębokim tłuszczu, ale wersja pieczona też jest popularna. Tę słodycz z wyjątkowym namaszczeniem przygotowuje się na
Pichceniomania