Jeszce zdążycie :) zrobić własnej roboty zakwas. Ja właśnie swój nastawiłam. Bardzo prosty w przygotowaniu :) Składniki: 100 g mąki żytniej typ 720, ok 1,5 szklanki
Delicious TitbitsUwielbiam domowe pasztety, bo są o niebo lepsze niż te kupne ... no i wiem co mielę. Tym razem na święta Wielkanocne postanowiłam zrobić wersję lżejszą
Delicious TitbitsPost Sałatka z brokułami, pomidorami, jajkami (z sosem czosnkowym) pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Jajka z łososiem pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Żurek na zakwasie pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Pasta jajeczna z serem pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Marchewki z ciasta francuskiego / kruchego pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Bagietka nadziewana pastą z tuńczyka i papryką pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Bigos staropolski – tradycyjny pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Pasztet drobiowy ze śliwkami pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Ciasteczka ‚jajka sadzone’ pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Wielkanocna babka piaskowa pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne Przeboje