przeszłości. Więc wyruszam w sentymentalną podróż w czasie. Dziś w taką podróż chcę zabrać Was. Cofniemy się do lat 90-tych by zrobić przepis na pierwszą surówkę z kapusty pekińskiej jaką miałem okazje zjeść. A wszystko dla tego, że bardzo lubię surówkę z kapusty pekińskiej! A Wy też lubicie? Link do filmu z przepisem
Dieta Rozdzielna i ZdrowieMarynowane jabłka w occie Przepis na jabłka w zalewie octowej do mies i pasztetów. Marynowane jabłka w occie, podobnie jak gruszki w occie są świetnym dodatkiem
Cztery FajeryNaleśniki z mięsem z rosołu i warzywami Najlepszy przepis na naleśniki z indyjskim farszem. Naleśniki z mięsem z rosołu i warzywami są świetną alternatywą dla
Cztery FajeryDieta przy nadkwasocie i refluksie - od czego zacząć? Zgaga i pieczenie w przełyku to dolegliwości typowe dla osób zmagających się z problemami żołądkowymi. Dla wielu
Cztery FajeryPiernik francuski pain d'epices słynne francuskie ciasto miodowe bez imbiru. Piernik francuski pain d'epices to szybkie ciasto korzenne słodzone miodem. Smakiem przypomina
Cztery FajeryBardzo dobry blender próżniowy Czy warto kupić blender próżniowy wysokoobrotowy. Bardzo dobry blender próżniowy to moim zdaniem taki, którego zakup nie wydrenuje do samego
Cztery FajeryGalaretka z pigwy Najlepszy dżem i galaretka z pigwy lub pigwowca. Galaretka z pigwy przepis już zapomniany, ale warto ją przygotować na zimę do herbaty. Rozgrzewa
Cztery FajeryDodaj do koszyka e-book HASHTAGI KULINARNE 59,00 zł Dodaj do koszyka Zapraszam do wszystkich moich przepisów na sałatki . Polecam Wam także: – surówka Colesław – sos do sałatki – sałatka gyros – sałatka z pieczonym burakiem i kozim serem – sałatka cezar z kurczakiem – sałatka z pieczonym kalafiorem – sałatka z gruszką(...)sałatka ze szparagami i jakiem – sałatka kebab – sałatka brokułowa – kurczak z batatami – kotlet serowy – w jednym miejscu wszystkie moje najlepsze przepisy na kolację SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY Przygotowanie: 30 minut Składniki: 1 główka czerwonej kapusty 1 cebula żółta lub czerwona 50 ml oleju rzepakowego 300 ml gorącej wody 3 liście laurowe 3 ziela angielskie
nietylkopasta.plGenerator pary czy żelazko parowe Czy warto kupić stację parową. Generator pary czy żelazko parowe co wybrać? Nie ma co się oszukiwać, generator pary i żelazko
Cztery FajeryZakwas z buraków i jabłek. Przepis na kwas buraczany na barszcz czerwony. Zakwas z buraków i jabłek pewnie kojarzy Ci się z Bożym Narodzeniem, ale
Cztery Fajerysmakują z dodatkiem sosu czosnkowego, na który przepis znajdziecie tutaj: Domowy Sos Czosnkowy (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Placku z cukinii i kurczaka można także podawać z tradycyjnym ketchupem lub ulubioną surówką. W każdym wariancie smakują wyśmienicie. Sprawdźcie sami! PRZEPIS NA PLACKI Z CUKINII I KURCZAKA Składniki: 500 g cukinii 500 g ziemniaków 300 g kurczaka 2 jajka M 4 łyżki(...)porcji można otrzymać około 20 placuszków. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Placki można położyć na ręcznik papierowy, by papier wchłonął nadmiar tłuszczu. Podawać z sosem czosnkowym, ketchupem lub ulubioną surówką. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Artykuł Placki z cukinii i kurczaka pochodzi z serwisu Przepiski.pl
Przepiski.plwersji wzbogaconej o zioła, w formie smażonych paluszków. Są niezwykle miękkie w środku, a z zewnątrz chrupiące. Mogą stanowić samodzielne danie, ale świetnie będą się komponować z ulubioną surówką czy sosem. Sprawdzą się również jako dodatek do pieczonego mięsa. Składniki: (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(...)położeniu na patelnie nie smażą się od razu, szybko nasiąkają tłuszczem i po prostu mogą się rozpadać. Podawać z dowolnym sosem, np. mięsnym lub grzybowym i ulubioną surówką
Kulinarne przemysleniaprzykład odrobina papryczki chili, o ile lubicie ostre smaki. Takie drobiowe kotleciki z piersi kurczaka są bardzo delikatne i miękkie. Będą idealne z ziemniakami albo frytkami i chrupiącą surówką z kapusty. Świetnie pasują do nich różne sosy, na przykład czosnkowy lub koperkowy. Smacznego:) TUTAJ znajdziecie więcej moich pomysłów na kurczaka :) Polecam również mojego kurczaka zapiekanego pod pierzynką: Kliknij(...)ciasta wrzucić plastry kurczaka i odstawić na około godzinę. Dokładnie oblepione ciastem kawałki mięsa smażyć partiami na gorącym tłuszczu do miękkości i zarumienienia. Podawać z frytkami lub ziemniakami i surówką oraz opcjonalnie z zimnymi sosami. Oryginalny przepis na stronie: przyslijprzepis.pl Chcesz być na bieżąco z nowymi przepisami? Obserwuj mój profil na Facebooku: Lekcje w kuchni Chicken Cutlets with Ketchup
Lekcje w kuchni