cieszę Będzie mi miło, jeśli skomentujesz i udostępnisz! Dzięki Tobie będzie on miał szansę dotrzeć do kogoś, kto być może potrzebuje go przeczytać. Obserwuj mnie na Facebooku lamarida.pl FB Śledź mnie na Instagramie lamarida.pl Instagram Dziękuję i pozdrawiam! Artykuł Kasza bulgur po ormiańsku – sałatka eech (itch) pochodzi z serwisu lamarida.pl
Lamarida.plmarynacie to niezwykle smaczna przystawka, którą podajemy na zimno. Przepis pochodzi z książki kucharskiej z lat 70. W ten sposób możemy przyrządzić każdą rybę. Bardzo dobrze również smakują śledzie. Zamknięta w słoiku może być przechowywana w lodówce kilka dni. Po zalaniu marynatą dobrze jak postoi kilka godzin w lodówce. Składniki 500 g … Czytaj dalej Ryba w marynacie Artykuł Ryba
gotuj ze mnącieszę Będzie mi miło, jeśli skomentujesz i udostępnisz! Dzięki Tobie będzie on miał szansę dotrzeć do kogoś, kto być może potrzebuje go przeczytać. Obserwuj mnie na Facebooku lamarida.pl FB Śledź mnie na Instagramie lamarida.pl Instagram Dziękuję i pozdrawiam! Artykuł Wegańskie tartaletki z kremem jaglanym i truskawkami (bez pieczenia, bez oleju, bez glutenu) pochodzi z serwisu lamarida.pl
Lamarida.plprzenoszeniu a do tego uroczo wyglądają 😄 Dziś mamy dla Was dwie słodkie propozycje na muffinki z kasz oraz znajdzie się coś dla tych, którzy ze słodyczy to wolą śledzia 😃 Wpadajcie na nasz INSTAGRAM , na pewno znajdziecie coś dla siebie 😉 Muffinki z kaszy z masłem orzechowym Składniki: - 200g ulubionej kaszy (np. gryczana, jaglana, komosa itp.) - 2 dojrzałe banany lub jajka
Candy Pandasspotkacie TUTAJ , a przepis na genialną tartę wiśniową znajdziecie TUTAJ . Po słodkościach przyszedł czas na nadzienia wytrawne. W sekrecie wam zdradzę, że ze słodkości to ja kocham tatara i śledzia z cebulą, więc tarta z łososiem i warzywami jest dla mnie cudownie pyszna, a dla Najcierpliwszego brzmiała jak kara boska za to, że w poprzednim wcieleniu był złym człowiekiem. Wszyscy
ladykitchencieszę Będzie mi miło, jeśli skomentujesz i udostępnisz! Dzięki Tobie będzie on miał szansę dotrzeć do kogoś, kto być może potrzebuje go przeczytać. Obserwuj mnie na Facebooku lamarida.pl FB Śledź mnie na Instagramie lamarida.pl Instagram Dziękuję i pozdrawiam! Artykuł Zupa pomidorowa z tofu i lanymi kluskami pochodzi z serwisu lamarida.pl
Lamarida.plcieszę Będzie mi miło, jeśli skomentujesz i udostępnisz! Dzięki Tobie będzie on miał szansę dotrzeć do kogoś, kto być może potrzebuje go przeczytać. Obserwuj mnie na Facebooku lamarida.pl FB Śledź mnie na Instagramie lamarida.pl Instagram Dziękuję i pozdrawiam! Artykuł W trosce o własne ciało musisz zadbać też i o duszę… pochodzi z serwisu lamarida.pl
Lamarida.plśledzi blog ten wie, że mój mąż jest wielkim fanem wypieków maślanych. Wszelkie chałki, bułki czy rogale w pochłanianiu mu nie są straszne. Niestety, w sklepach ciężko uraczyć takie tradycyjne maślane wypieki, więc zwykle piekę sama. Przyznam, że przepisów na maślane wypieki wypróbowałam całkiem sporo i mało który, przypomina TEN smak. Taki smak jakie miały ciemne bułki czy rogale maślane
Mieszam w Garnkucieszę Będzie mi miło, jeśli skomentujesz i udostępnisz! Dzięki Tobie będzie on miał szansę dotrzeć do kogoś, kto być może potrzebuje go przeczytać. Obserwuj mnie na Facebooku lamarida.pl FB Śledź mnie na Instagramie lamarida.pl Instagram Dziękuję i pozdrawiam! Artykuł Filipińskie adobo – wegański gulasz z grzybów i tofu pochodzi z serwisu lamarida.pl
Lamarida.plcieszę Będzie mi miło, jeśli skomentujesz i udostępnisz! Dzięki Tobie będzie on miał‚ szansę dotrzeć do kogoś, kto być może potrzebuje go przeczytać. Obserwuj mnie na Facebooku lamarida.pl FB Śledź mnie na Instagramie lamarida.pl Instagram Dziękuję i pozdrawiam! Artykuł Zupa z czerwonej soczewicy – przepis Mariny pochodzi z serwisu lamarida.pl
Lamarida.plSałatka z buraka i awokado do grilla to bardzo lekki i wyjątkowo aromatyczny dodatek do ciężkich potraw z grilla. Pieczony burak jest w smaku bardzo słodki
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Pikling. Śledź wędzony w całości na gorąco w temperaturze 40 stopni. Składniki 2 piklingi 3 jajka pół kostki chudego białego sera 1 łyżka koncentratu pomidorowego 2 łyżki majonezu 1 łyżeczka musztardy rosyjskiej biały pieprz sól koperek Przygotowanie Jajka ugotowałem na twardo. Obrałem, pokroiłem na drobno. Ser rozdrobniłem widelcem. Piklinga po obcięciu głowy, obraniu ze skóry, oddzieleniu kręgosłupa i wnętrzności
R'n'G Kitchenkoncentrat chilli, ketchup, rodzynki i całość chwilę smażyć. Następnie doprawić do smaku cukrem i całość dokładnie wymieszać. Pozostawić do wystudzenia. 4. Po tym czasie zalewę pomidorową dokładnie wymieszać ze śledziami pokrojonymi w paski i wstawić do lodówki najlepiej na całą
Szalona Kuchnia Ewelinywołowy. Najlepszy przepis na tatara z mięsa wołowego. Tatar to przystawka z surowego mięsa, mielonego lub siekanego. Do przyrządzenia tatara wykorzystujemy mięso wołowe lub ryb - najczęściej łososia lub śledzia. Sekretem najlepszego tatara jest jego odpowiednie przygotowanie. Zawsze należy pamiętać, aby mięso na tatara było bezwzględnie jak najlepszej jakości i świeże. Wszystkie narzędzia, którymi przygotowujemy tą potrawę powinny być czyste
Moja Książka Kucharska