Składniki: 250 g drobnego makaronu muszelki 350 g pieczarek 1 puszka fasoli czerwonej konserwowej 1/2 puszki kukurydzy konserwowej 4 łyżki majonezu sól, pieprz, papryka ostra mielona
Moje-pitraszenieCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuTroszkę wiosny zimą. W sezonie dodajemy świeże zielone szparagi (obrane gotujemy ok. 1o minut w wodzie z solą i kostką cukru . Składniki mała główka sałaty
R'n'G KitchenSzybka w przygotowaniu przekąska. Sprawdzi się na domowych imprezach lub świątecznym stole. 5 jajek 100 g łososia wędzonego na zimno 1 cebulka ½ pęczka natki pietruszki
VioletoweKucharzeniePolecam wszystkim, którzy tęsknią za latem. Przed wami lekka, orzeźwiająca tajskasałatka w wersji podstawowej, jeżeli tylko masz ochotę i nie
Wylizany RondelPyszna i bardzo łatwa do zrobienia sałatka. Doskonała na co dzień jak również na wyjątkowe okazje jak na przykład jutrzejsza impreza sylwestrowa. 2 pory puszka czerwonej
Smakołyki AsiSałatka gyros u nas cieszy się dużym powodzeniem na każdej domowej imprezie więc na sylwestrowe party będzie idealna. Dziś trochę w nietypowej wersji z sałatą lodową
Kolorowa kuchnia ElkiSkładniki: 5 jajek 25 dkg sera żółtego 3-4 ogórki kiszone pęczek dymki majonez sól, pieprz Przygotowanie: Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce
czarrna od kuchniSałatka która w błyskawicznym czasie dołączyła do klasyki sałatek - gyros. Znana chyba już przez wszystkim pyszna sałatka z mięsem podsmażonym w przyprawie nadającej charakterystyczny smak. Osobiście
Kulinarny Świat Konczi i Szpileczki100 g makaronu kolanka Malma 1 puszka łososia pół ogórka 1 mała sałata rzymska pół pieczonej papryki pół małej cebuli kilka papryczek pomidorowych nadziewanych fetą sól
Gotowanie jest łatwe150 g ravioli Arc-Pol Czaniec 1 wędzone udko 50 g sera z niebieską pleśnią pół pieczonej papryki pół ogórka pół cebuli 1 mała sałata rzymska
Gotowanie jest łatweNa Wigilię lub Sylwestra idealny śledzik w warzywach. Co roku robię takie śledzie i szybko znikają z talerza.
Kuchnia DanusiWedług badania IQS 81 proc. Polaków zamierza przywitać Nowy Rok 2017. Część z nas spędzi tę noc na balach (8 proc.) lub na imprezach organizowanych przez
My Chcemy JeśćNigdy wcześniej nie pomyślałabym, że połączenie sera feta z fasolką szparagową może być tak smaczne! Delikatna i lekko słodkawa fasolka w parze ze słonym serem daje
Kuchnia BazyliiProsta w przygotowaniu, a zarazem wykwintna przekąska, którą możecie zaserwować Waszym gościom w sylwestrowy wieczór. Sięgnijcie również po inne przepisy , które pomogą Wam skomponować sylwestrowe menu
Smaki Francji współczesna kuchnia francuska