Czas przygotowania: 40 minut Ilość porcji: 2 porcje Drukuj Sałatka z pieczonym kalafiorem i sosem tahini By Piotr 11 grudnia 2018 Składniki: Pieczony kalafior kalafior - 1/2
Pogotujmy.plSałatka jarzynowa znana od wielu, wielu lat. Jest świetnym sposobem na zużycie jarzyn z gotowania rosołu, pod warunkiem jednak, że jarzyny wyjmiemy chwilę wcześniej, bo z
królestwo garówTą efektowną i niezwykle prostą sałatkę możecie przygotować dosłownie w 5 minut w trakcie kuchennego, świątecznego szaleństwa, jako dodatek (np. w drugi dzień
Słodko-Słony Świat IlonyBuraczki do obiadu Klasyczne, proste, pyszne buraczki do drugiego dania. Moja rodzina je uwielbia. Przyznam Wam szczerze, że jako dziecko omijałam surówki z buraczków, teraz jest
Słodkie okruszkiSkładniki: (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i
Kulinarne przemysleniaPrzepis na tą surówkę z fenkułu powinien być najkrótszym przepisem na blogu – umyj, pokrój, posiekaj, wymieszaj. Jej zrobienie nie zajmuje nawet 10 minut! Najlepsza jest jedzona
Karo in the KitchenSurówka codzienna , prosta ,smaczna i zdrowa Surówka z pora , jabłka i marchewki to chyba najprostsza surówka jaką można zrobić . Jest niezastąpiona , pasuje do każdego dania . Dodatkowo
Ogrodnik w podróżySkładniki: 250 g szynki 1 duży słoik pieczarek konserwowych (700 ml) 3-4 ogórki konserwowe 1 puszka groszku 1/2 pora 1 słoik selera konserwowego 2-3
czarrna od kuchniDzień dobry:) Ostatnio robiłam przed świątecznie barszcz z uszkami no i oczywiście zostały mi z niego buraczki i marchewka. Postanowiłam je wykorzystać w sałatce ze śledziem
Sama słodycz i szczypta chiliSkładniki /1 porcja: – garść świeżego szpinaku – 7 orzechów nerkowca – 4 pomidorki koktajlowe – 50g sera pleśniowego np. Lazur – kilka piórek czerwonej cebuli sos – 1 łyżka oliwy
I LOVE LIFEZnane nam nie od dziś zupki instant to szybki i prosty sposób na zrobienie zupy. Otóż wystarczy zalać wrzątkiem makaron i dodać przyprawy. Sałatka z makaronem
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Klasyczny sos napoli można zaserwować w nieco innym wydaniu. Potrzebować do tego będzie makaron canneloni, naczynie żaroodporne i trochę wyobraźni. Wystarczy tylko nafaszerować makaron i go
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Buraczków nie może zabraknąć na świątecznym stole, ale możemy je podać nieco inaczej. Przystawka z buraczków w wersji „millefeuille” z dodatkiem dyni hokkaido i komosy ryżowej
Smaki Francji współczesna kuchnia francuska