Składniki krakersy, 36 szt jajka, 4 szt ser żółty tarty, 130g tuńczyk w oleju, 2 puszki ogórek konserwowy, 1 duża szt cebula 1 szt
Gotowanie moimi oczamiSkładniki tortellini, 1 opak (250g) ogórek zielony, 1 szt kukurydza konserwowa, 1 puszka szczypiorek, 1 pęczek majonez, 5-6 łyżek jogurt naturalny, 5 łyżek sól
Gotowanie moimi oczamiCzerwona kapusta uprawiana jest niemal na całym świecie, jednak popularnością chyba nie dorównuje kapuście białej. Wykorzystywana do surówek może być również gotowana, duszona i kiszona. Oczywiście
mojewypiekiinietylkoNowa, prosta, ciekawa smakowo wersja surówki z kiszonych ogórków. Składniki: -5 kiszonych ogórków -mała cebula -średnie, słodkie jabłko -pieprz, olej Ogórki kroimy w plasterki
Maminek kulinarnyhttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis autorski (mój). Szukałam w internecie przepisu na jakąś sałatkę brokułową z serem. Wybór mega... Nie mogłam się
Di gotujeTej brukselce naprawdę trudno się oprzeć. Smakowała zarówno zaraz po wyjęciu z pieca i na drugi dzień, gdy wyjadałem jej wychłodzone resztki. W dzieciństwie nie
Mam To Na Widelcuhttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis autorski (mój). Ostatnio dzięki firmie Skworcu - pokochałam kaszę bulgur. Szkoda, że jest tak mało popularna i rzadko używana. Na
Di gotujeSkładniki: 350 g kapusty kiszonej 1 mała marchewka 1/2 cebuli 1/2 łyżeczki kminku pieprz 2-3 łyżki oleju z pestek dyni Kapustę odcisnąć i pokroić na
kulinarnyswiatdomiRóż - taki sobie kolor... kojarzący się często z nieprzyzwoitością (od tytułu pewnego frywolnego programu :-)) lub głupotą! I z bielizną. I kolor tak rzadko widywany w jedzeniu
sierotka maRysia w kuchnihttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com 600-800g brokuła 300g pieczonego kurczaka (może być szynka konserwowa lub świeży boczek) 100g pestek dyni 50g
Di gotujehttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com 5-6 filetów śledziowych (solonych) 4-5 ogórków konserwowych 3-4 ugotowane ziemniaki 3 ugotowane i starte buraczki 1
Di gotujeDo nasze, popularnej na blogu surówki z białej rzodkwi dodaliśmy trochę selera i okazało się, że ma zupełnie inny i lepszy smak. Tak powstała nowa
Maminek kulinarnySałatka jarzynowa to chyba najbardziej znana sałatka. Mnie się kojarzy ze świętami, bo taka tradycyjna z groszkiem, kukurydzą, marchewką, gotowanym jajkiem, ziemniakami itd robi się szczególnie
Z Majeczką w kuchniZ skorzonerą spotkałam się dawno, dawno temu. Sami ją wyhodowaliśmy. Były to pierwsze lata gdy zakładaliśmy ogródek warzywny. Próbowaliśmy wówczas wysiewać różne warzywa. I tak padło
Smaki EwyWczorajszy dzień wraz z dzisiejszym poświęcam nauce. Niestety.. wiem, że nie uda mi się nauczyć wszystkich mięśni w dwa dni. Nauczyć, nie przypomnieć, gdyż z
Be Fit Be Strong