Sezon na bób w końcu nadszedł. Moją pierwszą propozycją na danie z bobu jest sałatka, można ją jeść na ciepło lub na zimno, jak kto lubi
IMPRESJA SMAKUKaczka to coraz popularniejsze mięso w Polsce, można ją już kupić niemalże w każdym sklepie. W zasadzie kaczka jest bardzo prosta w przyrządzeniu, jedynie czas oczekiwania
Kuchnia PROzdrowotnaAlkohol to nieodłączny element imprez, dla jednych mogłoby go nie być dla niektórych jest niezbędny. Można nie lubić jego smaku czy jego przykrych konsekwencji ale w
Kuchnia PROzdrowotnaWitajcie! Czas na mój hit! Nie dość że przepyszny to na dodatek gotowy w 5 minut! . Idealne na śniadanie czy prosty deser. Musicie zaopatrzyć się koniecznie
Kuchnia PROzdrowotnaPokażę Wam jak prosto zrobicie sos który przez długi czas może stać w lodówce. Dzięki niemu na wyciągnięcie ręki będziecie mieli kompozycję smakową chilli i limonki
Kuchnia PROzdrowotnaWitajcie! jest szaro, buro i po raz kolejny mamy mało śnieżną zimę która powoduje to że nie chce nam się wychodzić z domów. Nie wychodząc z
Kuchnia PROzdrowotnaGyros na PROzdrowotnej kuchni? Niemożliwe... a jednak!. Chciałbym odczarować tego potwora fast foodowego i pokazać wam że gyros to nie jest magia tureckiego mięsnego mistrza. Gyros
Kuchnia PROzdrowotnaWitajcie!, dziś będzie obiadowo, choć udka to często dodatek na ciepło na bankietach czy przyjęciach gdzie można spokojnie sobie je zjeść z chlebkiem. Kaczka to mięso
Kuchnia PROzdrowotnaSuflet to przysmak dla cierpliwych bo nie wolno zaglądać do piekarnika :), niby proste a jednak czasem może sprawić kłopoty. Przygotujemy lekki suflet w którym pesto nada
Kuchnia PROzdrowotnaWitajcie! mam dla Was bardzo prosty sos wprost idealny gdy robicie spontaniczne spotkanie ze znajomymi bądź prywatkę. Jest to też doskonały dodatek do potraw i wszelakich
Kuchnia PROzdrowotnaKolejna moja propozycja na szybką przekąskę to szybkie paluchy z orzechem włoskim i rozmarynem. Zrobicie je błyskawicznie a polecam do nich: http://www.cooktobi.pl/2015/01/szybki-sos-serowy.html http://
Kuchnia PROzdrowotnaMam dla Was kolejną propozycję na idealnie delikatną rybę o świetnym maślano-estragonowym smaku. Podamy do tego puure z ziemniaków z lubczykiem i klasyczną kiszoną kapustę
Kuchnia PROzdrowotnaWitajcie, czas zabrać się za obiady i zaproponować Wam smaczne propozycje w zdrowej odsłonie. Mięso to od wielu pokoleń składnik żywienia stawiany na 1 miejscu, obecnie
Kuchnia PROzdrowotnaDziś będzie odświeżająco, smacznie i jak zawsze z górą witamin!. 1 warstwa: truskawki, biała czekolada, ksylitol i granat. 2 warstwa: kiwi, limonka, jabłko, i ksylitol
Kuchnia PROzdrowotnaMam dla Was ciekawą alternatywę dla standardowych koreczków o wiele zdrowszą i smaczniejszą. Fasola "Piękny Jaś" zastąpi mięsne dodatki, dodamy nasz tradycyjny ser roladę ustrzycką, oliwki
Kuchnia PROzdrowotna