Czas czytania: 3 min Macie czasami lenia, któremu nic, ale to dosłownie nic nie chce się robić? Ja tak, no ale leń leniem, a jeść trzeba
SprawdzonaKuchnia.plOwoce morza na zimno, w wersji przystawkowej lub po prostu lekkiego posiłku. Duże delikatne krewetki w towarzystwie świeżej brzoskwini komponują się rewelacyjnie. Składniki (4 porcje
Zielona KuchniaSkładniki: 150 g ulubionego makaronu 1 puszka tuńczyka w wodzie 200 g mrożonego groszku 200 g mrożonej fasolki szparagowej 1 mała cukinia 150 g jogurtu naturalnego
czarrna od kuchniUwielbiam makarony! Pozwalają błyskawicznie przygotować pyszne, pożywne i pełnowartościowe dania, gdy nie ma się najmniejszej ochoty na gotowanie. Dlatego dziś przedstawiam Wam przepis na makaron z
Proste-przepisy.plNie wiem jak Wy, ale ja ostatnio zajadam się młodymi ziemniakami. Może nie są na obiad codziennie, ale chociaż raz w tygodniu muszą pojawić się na
Be Fit Be StrongŁatwy przepis na aromatyczną ośmiornicę, która po odpowiednim przygotowaniu ma bardzo smaczne i delikatne mięso. Wcześniejsze jej zamrożenie powoduje rozerwanie włókien, dzieki temu staje się krucha
wyzwania kuchenneDziś po raz kolejny zabieram Was w podróż do Hiszpanii. Paella jest właściwie moją ulubioną hiszpańską potrawą. Do tego lekka i prosta w przygotowaniu. Poprzednim razem
Zielona KuchniaWiosenna sałatka z tuńczykiem to pyszne i lekkie danie na ciepłe dni. Czasami fajnie odmienić sobie domowe menu na coś fit. Taka właśnie jest sałatka z
Pieprzyć z FantazjąTo mój ulubiony przepis na pastę z tuńczyka i jajek. Możemy ją wykorzystać na wiele sposobów, traktując jako smaczne śniadanie lub farsz do jajek. Czas przygotowania
karolgotujeDanie, które może niezbyt efektownie prezentuje się na zdjęciach, ale jest naprawdę wyśmienite. Wystarczy kilka sk
BullioŚledzie "zanurzone" w wielu smakach Składniki: 6 filetów śledzia a'la matias 2 cebule 10 suszonych pomidorów z zalewą 2
R'n'G KitchenSzparagowy sezon w pełni, więc mam dla Was kolejny przepis z ich wykorzystaniem. Przepis niezwykle prosty i niesamowicie smaczny mimo użycia niewielu składników. Zauważyłam również, że
Be Fit Be StrongPad thai ze szparagami to moja dzisiejsza propozycja bardzo prostego i szybkiego przepisu na smaczny obiad. Maj się kończy, jeszcze czerwiec – ten krótki okres dwóch
Dorota SmakujeAch, kochane szparagi! Co roku wyczekiwane tak samo mocno i z taką samą radością zabierane do domu, kiedy już się pojawią. Te pierwsze zawsze zjadam z
Kuchnia w Słońcu Skąpana