Składniki: 250 g mąki pszennej (2,5 szklanki) plus dodatkowe pół szklanki w razie czego do podsypania podczas wałkowania 1/4 łyżeczki soli 1/4 łyżeczki
KreatywnePinySkładniki: 250 g mąki pszennej (2,5 szklanki) plus dodatkowe pół szklanki w razie czego do podsypania podczas wałkowania 1/4 łyżeczki soli 1/4 łyżeczki
KreatywnePinySkładniki: 250 g mąki pszennej (2,5 szklanki) plus dodatkowe pół szklanki w razie czego do podsypania podczas wałkowania 1/4 łyżeczki soli 1/4 łyżeczki sody
KreatywnePinySkładniki: (na tortownicę o średnicy 18-20 cm) Ciasto: 150 g mąki 40 g zmielonych migdałów 2 łyżki drobno zmielonej kawy 50 g cukru 5 g
KreatywnePinyJogurt z ciasteczkami digestive z dodatkiem musu z mango to mój ostatni s zybki, smaczny, zdrowy deser, mała przekąska, lub moja propozycja na śniadanie/kolację
Ana Mari's worldKasza jęczmienna pęczak- bogactwo witamin z grupy B, wit. E oraz PP, a także minerałów: żelaza, potasu, magnezu, wapnia, miedzi
Życie na widelcuBędąc na diecie również można jeść pyszne rzeczy. Co prawda do frytek z selera byłam dość sceptycznie nastawiona, ale okazały się bardzo smaczne. Składniki (2 porcje
e-PrzepisyKulinarne(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sałatka z marynowanymi pieczarkami i porem śmiało może zastąpić zwykły obiad. Poza tym idealnie nadaje się do grilla :) Dla osób dbających o linię
Kulinarne PrzebojeTo nasze pierwsze warsztaty prowadzone przez nas;) Dziś na tapecie były naleśniki.
Anioły...POZA KUCHNIĄZdrowie i radość pod jedną pokrywką. Sekretem tego połączenia jest unikalny sposób przyrządzania potraw z AMC: gotowanie warzyw bez dodatku wody i smażenie mięsa bez dodatku
Anioły...POZA KUCHNIĄTym razem na naszym wspólnym gotowaniu powstało risotto dyniowe;) Zabawa super, śmiech, mamy z dziećmi...nawet dziewczynki pomagały:)
Anioły...POZA KUCHNIĄPest o z bazylią i orzechami włoskimi Składniki: 4 szklanki świeżych liści bazylii 1 szklanka oliwy z oliwek extra virgin 4 łyżki rozdrobnionych orzechów włoskich, sprażonych
naRuszcieNa długo przed pojawieniem się folii aluminiowej, specjalnego papieru do pieczenia, ludzie uważali za korzystne zawijanie potraw w liście. Używano do tego zarówno liści bananowca, liści
naRuszcie