TOST Z KWIATAMI CUKINII będzie doskonałą i imponującą przystawką na... Artykuł TOST Z KWIATAMI CUKINII NA SZAFRANOWYM SOSIE pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEPizza z gotowego ciasta francuskiego, którą można bardzo szybko przyszykować. Ułożenie składników i upieczenie nie zajmie nam więcej niż pół godziny. Czytaj więcej »
Przepisy KulinarneDziś Dzień Dziecka :) Moje jeszcze zbyt małe, by zdawać sobie z tego sprawę, więc nie muszę jakoś specjalnie się starać i nic przygotowywać, ale takie placuszki
Kuchnia w czekoladzie1 pęczek dużych rzodkiewek*, 3-4 łyżki serka mascarpone, szczypiorek, sól Szczypiorek (około 1/2 pęczka) posiekać. Rzodkiewki umyć, ściąć spody tak, aby rzodkiewki mogły stać. Ściąć
królestwo garówTruskawki, to moja miłość. Dzisiaj przygotowałam pyszny mus truskawkowy z kaszą jaglaną. Jest bardzo pożywny i energetyczny. Bardzo łatwo i szybko go przygotować. Serdecznie polecam! Składniki
KukuleczkiWielbicieli tego sera nie musimy zachęcać, a tym, którzy nie próbowali polecamy wypróbować. Składniki 2 krążki sera Camembert w drewnianym opakowaniu (musi być połączony zszywką a
R'n'G KitchenJedno z ciast, które naprawdę szybko się robi! Wszystkie składniki miesza się razem i wystarczy przelewać do formy, a po upieczeniu cieszyć się wspaniałym smakiem
Truskawkowa FiestaSezon na szparagi powoli dobiega końca. Warto jeszcze z niego skorzystać i przygotować smażone szparagi, które wraz z orzeszkami ziemnymi i imbirem tworzą niesamowitą kompozycję smakową
My Chcemy JeśćPyszne, delikatne placuszki z cukinii. Idealny dodatek, do obiadu lub solo. Składniki: 1 cukinia ( około 300 g) 1 cebula 1 ząbek czosnku 2 łyżeczki
KukuleczkiLubicie paszteciki? Ja bardzo! Dzisiaj przedstawiam wam przepis na moje ulubione. Długo zachowują świeżość, a nadziewane są surowym mięsem, co znacznie skraca czas przygotowania. ciasto : 500
Polska ZupaDzisiaj polecam przepis na pyszne marynowane skrzydełka, które z powodzeniem możecie zaserwować na każdej imprezie. Mięso jest zamarynowane w słodko- kwaśniej zalewie pomidorowej. Koniecznie musicie wypróbować
Tradycyjna kuchnia KasiWegańskie kotleciki ze słodkich ziemniaków i fasoli z wyraźnie wyczuwalnym smakiem cytryny i imbiru. Chrupiące z zewnątrz i miękkie w środku. Idealnie pasują do sałatki lub
MohiellaPropozycja na przekąskę z faszerowanych pieczarek, kuskusa z dodatkiem szparagów. Najlepiej smakują podawane na gorąco. Bardzo syte i smaczne. Na blogu znajdziecie również inną propozycję faszerowanych
O kuchni z uczuciemŁosoś wędzony z jogurtem, koprem oraz odrobiną chrzanu Na przystawkę zapraszam. Proporcje dla trzech osób. Składniki: 200 g wędzonego łososia (u mnie szkocki) 1 pęczek
Wino Francja KuchniaKolejna przekąska z grilla. Tym razem jest to bagietka faszerowana pastą z usmażonych pieczarek z dodatkiem cebuli, serem lazur, natką pietruszki i odrobiną czosnku. Nic skomplikowanego
Oryginalny smak