Focaccia to włoskie pieczywo drożdżowe. Zazwyczaj wzbogaca się ją o dodatek rozmarynu czy soli. Przyznam, że nie rozumiałam fenomenu focacci do czasu, aż zaczęłam ją tradycyjnie
Poezja smakuS k ł a d n i k i: (dla 3 osób) - 2 szklanki mąki - 2 łyżki oliwy - 30 g drożdży - 1 łyżeczka cukru
Gocha gotuje!SKŁADNIKI: 1 szt 1 tortilla pszenna 1 kotlet z fileta kurczaka 1 garść mix sałat 1 łyżka natki pietruszki 1 plaster sera żółtego ketchup PRZYGOTOWANIE:
Gotowanie PatkiSKŁADNIKI: 1 tortilla pszenna 1 kotlet np z fileta z kurczaka 1 garść mix sałat np z marchewką Ulubiony sos PRZYGOTOWANIE: Tortillę polewam ulubionym
Gotowanie PatkiSKŁADNIKI: 1 tortilla pszenna 1 /2 papryki czerwonej 1 serek topiony trójkąt szczypiorek 1 garść mix sałat PRZYGOTOWANIE: Tortillę pszenną smaruję na całej długości
Gotowanie PatkiSKŁADNIKI: 1 tortilla pszenna 1 plaster sera żółtego 6 plastrów chorizo 1 mala czerwona papryka ketchup do posmarowania 1 garść mix sałat np z marchewką PRZYGOTOWANIE
Gotowanie PatkiSKŁADNIKI: 1 tortilla pszenna 6 plasterków chorizo 1 Garść mix sałat z marchewką 1 plaster sera żółtego Chrzan i ketchup do posmarowania PRZYGOTOWANIE: Tortille
Gotowanie PatkiSKŁADNIKI: 1 tortilla pszenna 3 plastry polędwicy sopockiej 3 plastry ogórka konserwowego 1 Garść mix sałat np z marchewką Chrzan tarty do posmarowania PRZYGOTOWANIE:
Gotowanie Patki