Bigos .... i wszystko jasne. Nadchodzą Święta i bigos jest daniem obowiązkowym. Zresztą nie tylko na święta, danie to jest podstawą kuchni polskiej. Składniki: 2 kg.kwaśnej
potrawyregionalneTradycyjny kulebiak jest wykonany z ciasta drożdżowego. Jest to potrawa kuchni kresowej. Nadziewany pieróg farszem z mięsa i warzyw. Dzisiaj postanowiłam go zrobić ale trochę zmodyfikowałam
potrawyregionalneBoczniak jest grzybem odznaczającym się wysoką wartością odżywczą, walorami smakowymi oraz właściwościami prozdrowotnymi, dzięki czemu poszukiwany jest na rynku jako atrakcyjny towar konsumpcyjny
potrawyregionalneByłam w końcu na grzybach. Pogoda cudna, w lasach wysyp maślaków. Sama radość ze zbierania. Gorzej z obieraniem i czyszczeniem tych darów natury. Ale wszystko
potrawyregionalneŚwieże grzyby w zimie? Może nie zebrane dzisiaj rano ale tej jesieni. Zamroziłam je i teraz jak znalazł. Stwierdziłam ,że zupa będzie fajną propozycją nawet
potrawyregionalneSałatka dostała nazwę jesiennej, ponieważ wszystkie składające się na nią składniki są dostępne jesienią i zimą. Jest ona też doskonałym pomysłem na wykorzystanie niezjedzonej pieczeni czy
Przepisy AleksandryCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakup { margin-bottom: 0.21cm; } Dziś dzień spod znaku braku czasu. Prawie wszystko poza szyciem strojów na Flamberg robię szybko i nie do końca tak dobrze
Przepysznik - BLW i nie tylkoPolędwiczki wieprzowe to mięso, które można przyrządzić na wiele sposób i zawsze smakują iście królewsko. Dziś mam dla Was kolejny przepis inspirowany kuchnią chińska i tajską
Ostra na SłodkoJeżeli macie ochotę na prosty i smaczny obiad koniecznie musicie wypróbować pulpety w sosie pieczarkowym. Nie dałam rady, żeby zrobić zdjęcia krok po kroku, ale poniższe
Przepisy AleksandryCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuZapraszam do wypróbowania nowego przepisu na CIASTO FRANCUSKIE. CZYTAJ DALEJ
Sylwetka Od KuchniWpis pochodzi z www.mgotuje.pl Węgierska zupa gulaszowa. Jest pyszna, sycąca i rozgrzewająca. Z mięsem wołowym i dużą ilością warzyw. Post Zupa gulaszowa pojawił
Marta GotujeMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Najlepszy sos do placków ziemniaczanych i nie tylko. Można go podawać z duszonym mięsem, kotletami schabowymi lub mielonymi. Przygotowuje się …
My Blueberry Corner