Przepis na Jajka faszerowane łososiem wędzonym. Na blogu znajdziecie już kilka smacznych propozycji na faszerowane jajka. Dzisiaj faszerowane łososiem wędzonym z dodatkiem chrzanu. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push
To co lubię - gotuję i polecamTen pomysł jest tak prosty, że sama trochę się śmieje z siebie, czemu tak późno na to wpadłam. Zwykłe ciasto drożdżowe, odrobina sosu, duża ilość sera
Kuchnia w czekoladziePuszysty sernik rozpływający się w ustach niczym pianka. Idealny na codzień i od święta. Składniki oraz sposób przygotowania Kruche ciasto na spód: 300g mąki 100g masła
Wasze PrzepisyPROSTOTA! Im prościej, tym lepiej – zawsze. Dlatego dziś w całej tej serii prostych przepisów – pieczona młoda marchewka. Niezwykle smaczna, idealna jako samodzielne danie, jako dodatek w ramach sałatki do obiadu, czy właśnie jako jeden z głównych składników sałatki. Pycha! Spróbujcie również glazurowanych młodych marchewek ! Całość to około 117kcal, B: 3,5g, T: 3,2g, W: 17,9g. Składniki: – pęczek młodej
Be Fit Be StrongŚwięta wielkanocne już blisko, dlatego dzisiaj przygotowałam dla Was małe zestawienie przepisów na pyszne sałatki na świąteczny stół. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sałatki to pozycja obowiązkowa na
BabskiePorady.pl - PrzepisyMożna powiedzieć dzień dobry Wielkanoc. Kolejny raz mamy Lockdown na Święta, ale nie mam zamiaru tym smutnym postanowieniem odbierać sobie świątecznego nastroju. Już zaczynam przygotowywać
Niezły MłynekSzukasz pomysłu na lekki i sycący posiłek? Przygotuj sałatkę z selera naciowego i kurczaka. Składniki kilka łodyg selera naciowego 2 piersi z kurczaka 1 puszka kukurydzy
Wasze PrzepisyIdealne na każdą okazję ciasto czekoladowe z bitą śmietaną. Wyśmienicie smakuje z filiżanką kawy. Składniki oraz sposób przygotowanie Ciasto: 225 g mąki 350 g cukru pudru
Wasze PrzepisyKruche babeczki z kajmakiem. Proste, smaczne i szybkie do zrobienia. W przepisie podaję również dwa sposoby na zrobienie domowego kajmaku. Pierwszy to kajmak gotowany z mleka
To co lubię - gotuję i polecamjest miękki i aromatyczny, przygotowuje się go bardzo łatwo. A efekt końcowy zadowoli każdego smakosza domowych wędlin. Boczek pieczony w musztardzie, doskonale sprawdzi się jako cięższy dodatek do obiadu. Musztarda w marynacie sprawia, że nie czuje się ciężkości boczku. Jak zrobić domową wędlinę? Domowy boczek jak zrobić? Boczek domowy Każda domowa wędlina także i boczek może być(...)minut. On sobie tam dojdzie, doparuje się i będzie pyszny. Boczek jeśli ma być na kanapki kroimy dopiero po całkowitym wystygnięciu. Jeśli to ma być dodatek do obiadu, wyciągamy z piekarnika po 15 minutach. Polecam także: - boczek w łupinach cebuli - boczek gotowany - rolada boczkowa Smacznego
Dieta moja pasja(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mazurek to polskie tradycyjne ciasto, które piecze się w okresie wielkanocnym. Tradycyjne mazurki powinny być niewysokie do około 4 cm. Zazwyczaj są prostokątne
Damusia.plBył koszyk, więc czas czymś go uzupełnić. Zgodnie z tradycją prócz całej gamy produktów, które do naszej święconki wkładamy, babeczka także powinna się znaleźć na tej
Kuchnia w czekoladzieOstatnio towarzyszą nam meksykańskie rytmy, a wszystko to za sprawą naszych gości. Dziś, króluje cudownie delikatna biała ryba jaką jest halibut, zatem przygotowaliśmy ceviche. Przystawka
Niezły MłynekLikier jajeczny ajerkoniak Jak zrobić ajerkoniak lub advocaat domowym sposobem. Likier jajeczny ajerkoniak, tak jak holenderski advocaat, wenezuelski ponche crema czy amerykański eggnog przygotowuje się z
Cztery Fajery