Cześć :D Nie myślałam, że sezon truskawkowy tak mnie pochłonie. Mrozy, które zniszczyły pierwszy kwiat nie narobiły jednak tak wielu szkód jak podejrzewałam. Krzaki pięknie obrodziły
Pieprzyć z FantazjąCześć :D Sezon na bób, to trzeba korzystać i jeść :D Można oczywiście troszkę zamrozić, ale świeży jednak najlepszy. Po tym jak już napchaliśmy brzuchy zwykłym
Pieprzyć z FantazjąCześć :D Czasami cieszę się, że uda mi się przewidzieć różne sytuacje. Właśnie taka się zdarzyła. Nie kupiłam pieczywa na weekend. No ale po co ma
Pieprzyć z FantazjąCześć :) Wszystko dzieje się prawie jak w filmie :D Sezon goni sezon ! Botwinka, truskawki, fasolka szparagowa...znajdzie się jeszcze troszkę tych sezonów, które pominęłam :D Sezon
Pieprzyć z FantazjąCześć :D Urlop rozpoczęty :D Fajnie się zaczął, właściwie to przez spotkania z dawno nie widzianymi <3 <3 W ten oto sposób
Pieprzyć z FantazjąCześć :D Tak zabolało trochę spaść z gór prosto w ogórki :P To było coś w rodzaju szoku termicznego :/ No, ale nic, dziś drugi dzień po
Pieprzyć z FantazjąCześć :D No zrobiłam niezły pasztet nie pojawiając się tu przez dwa tygodnie. Proszę o wybaczenie moich stałych czytelników :* Na moje usprawiedliwienie dodam tylko, że nie
Pieprzyć z FantazjąCześć :D Dziś na powitanie macham termometrem :) Nie ma to jak zmiana pogody i kiepskie do tego przygotowanie. W czasie kiedy mogłam zerknąć szerzej otwartymi oczami
Pieprzyć z FantazjąDzień dobryyyy ! :D Pobudka! :D Jeśli są problemy z przebudzeniem, to może moja jajecznica skusi największych śpiochów :D Delikatna, puszysta i aksamitna, rozpływa się na języku
Pieprzyć z FantazjąCześć! Jak długo chodził za mną smak sernika z brzoskwiniami to sama wiem.....bardzo długo oj bardzo. W końcu zdobyłam się na zarezerwowanie chwilki, żeby go
Pieprzyć z FantazjąCześć :D Obiecałam na Fb, że napiszę o przecierach pomidorowych własnej roboty. Jako dziecko napatrzyłam się jak mama je robi. Jako dziecko wpychałam w siebie ogromne
Pieprzyć z FantazjąCześć :D Pomyślałam, że nie zrobię tradycyjnego dania niedzielnego - schabowego :D Odmieniłam menu niedzielne i zrobiłam sajgonki. W domu wszyscy jesteśmy miłośnikami kuchni azjatyckiej i na
Pieprzyć z FantazjąCześć :D Bujałam dość długo w obłokach. Powrót do rzeczywistości był powolny. Wciąż jestem jeszcze gdzieś tam wysoko i daleko. Jednak nie mogłam przestać pisać. Moje
Pieprzyć z FantazjąCześć :D Sezon na przetwory na zimę wciąż trwa. Buraczki, papryka i grzyby, wszystko co możemy upychamy pieczołowicie w słoiki. Fakt, trzeba wykazać się czasami anielską
Pieprzyć z FantazjąCześć :D Proszę, niech ktoś mi powie, że papryki w occie nie robił jeszcze a będę przez chwilkę szczęśliwa :D Ten przepis też podaję z
Pieprzyć z Fantazją