Nie napracujecie się przy tej zupie. Warzyw nawet nie trzeba obierać, wystarczy je tylko porządnie wyszorować. To stuprocentowo wegańska, lekka i bardzo zdrowa zupa. Na diecie
Karo in the KitchenTuńczyk! bomba białkowa z małą ilością kalorii :) Ten z puszki jest suchy i nudny, ale świeży niczym wołowy stek smakuje wyśmienicie. Jego ceny są zbliżone do
Kuchnia PROzdrowotnaDzisiejszy przepis jest dość uniwersalny. Możecie zabrać go ze sobą do pracy na lunch, zjeść na kolację lub obiad. Do tej pory nie wstawiałam na bloga
Fabryka pomysłówSEZON NA DYNIĘ! Cześć Wam! Ostatnio czarowałam z taką jedną pękatą i pomarańczową w kuchni, oj się działo, oj pachniało i jak smakowało! Mniammm! Sezon na
SMYKWKUCHNIPrzepis autorski (mój). Ciasteczka powstały spontanicznie i przyznam, że efekt przerósł moje najśmielsze oczekiwania. Wyszły rewelacyjne! Są chrupiące z zewnątrz i krucho-miękkie w środku. A
Di gotujeUwielbiam te placki. Jeśli je zrobicie i spróbujecie zrozumiecie, że nie da się ich nie kochać. Ich szykowanie to całe trzy minuty – odrobina dłużej schodzi nad
Karo in the KitchenBardzo lubimy takiego typu obiady , jednogarnkowe , i dość szybkie , można dodać przeróżnych warzyw i dla chętnych można przygotować takie leczo
Mój SmakPyszne, szybkie, bezmięsne danie z grillowanymi warzywami, zdrową kaszą i serem feta - fajny, zdrowy pomysł na obiad :) SKŁADNIKI (1 porcja - 440 kcal) 40 g
Moje Kuchenne RewelacjeOstatnio mamy straszną ochotę na coś słodkiego do kawy , wpadłam na pomył aby przygotować lekki smaczny sernik na zimno
Mój SmakKiedyś jedyne płatki na mleko, które lubiłam to te z miodem i orzeszkami, cynamonowe kwadraciki lub wszelkiego rodzaju crunchy. I nie jadałam ich z mlekiem
Di gotujeMój ogródek pęka w tym roku od dyni i cukini. Zarówno jedno, ja i drugie warzywo bardzo lubię i z wielką przyjemnością przyrządzam z nich smakołyki
Ostra na SłodkoSmoothie brzoskwiniowe z sokiem pomarańczowym i odrobiną jogurtu naturalnego to super zdrowa przekąska, która pozwoli nam dotrwać do większego posiłku. Pyszne, gęste i kremowe
cool and mintyJako fanka omletów i gotowania sezonowego - dzisiaj przedstawiam przepis na omlet z leśnymi grzybami (z braku laku możecie zastąpić pieczarkami) w towarzystwie mozzarelli i bazylii
Moje Kuchenne RewelacjeHummus jest pochodzącą z Libanu potrawą, popularną na Bliskim Wschodzie w kuchni arabskiej, ale znaną też w kuchniach kaukaskich. Występuje w wielu wariantach i zajada
Ostra na SłodkoBardzo fajny sposób na dodatek do naszego obiadu , do tego bardzo szybki w przygotowaniu , zasmakuje lubiącym
Mój Smak