zmięknie. Zabielamy mlekiem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem posypujemy posiekanym drobno koperkiem. Ilość porcji-6-8 Koszt wykonania: ok. 15 zł. Czas: 45 minut Źródło: "Bądź fit" Beata Woźniak
Pobite gary BarbaryW mojej kuchni unosi się delikatny, lekko słodki aromat pieczonej brzoskwini. Uchylam drzwiczki piekarnika i uśmiecham się na widok złocistych plasterków, zanurzonych w apetycznym, rumianym ciasteczku
Cynamonowe szczęścieZupa fasolowa w polskiej kuchni jest wydawało by się od zawsze. Podawana zawsze gorąca, zawsze bardzo pożywna i ... no właśnie, ale dlaczego by tej jej typowości
zobacz ich smakPyszna, fit sałatka, którą można zrobić błyskawicznie. Idealna na imprezę czy do pracy. W 100 g sałatki znajduje się 102 kcal. Składniki: 2 podudzia wędzonego kurczaka 250 g pomidorków koktajlowych pół pora puszka groszku puszka kukurydzy mały kubeczek jogurtu naturalnego 2 łyżeczki musztardy sól, pieprz Przygotowanie Por kroimy w półplasterki, zalewamy wrzącą wodą i odstawiamy na 15 minut, następnie
e-PrzepisyKulinarneSzukacie ciekawego i bardzo aromatycznego sposobu na rybę? To właśnie ten sposób przyrządzenia jest dla Was. Aromatyczny miks koperku, skórki z cytryny i pomidorów oraz nieco
zobacz ich smakSałatka z brokułami i serem feta to idealny dodatek do Waszych potraw z grilla. Składniki : brokuły 4 duże pomidory 2 małe czerwone cebule puszka kukurydzy 200g
zobacz ich smakTurecki i bliskowschodni przysmak z pszenicy durum, który tak rzadko ląduje na naszych stołach. Zdecydowanie jest za mało doceniany w naszym kraju, więc czas nim nieco
zobacz ich smakKasza kuskus z bobem i fetą to lekkostrawna sałatka bogata w białko. Jadali ją na dworach egipscy faraonowie, więc dlaczego i my nie możemy wprowadzić jej
zobacz ich smakWitajcie! Mam dla Was dobrą wiadomość, od dziś możecie stworzyć swoje domowe laboratorium domowych napoi funkcjonalnych. Obecnie funkcjonuje kilkanaście fantastycznych sklepów ze zdrową żywnością oferujących sproszkowane
Kuchnia PROzdrowotnaRyby stają się coraz popularniejsze i coraz częściej pojawiają się na naszych stołach. Tym razem wybieramy pstrąga łososiowego, który z wyglądu bardzo przypomina łososia i ma
zobacz ich smakRyby stają się coraz popularniejsze i coraz częściej pojawiają się na naszych stołach. Tym razem wybieramy pstrąga łososiowego, który z wyglądu bardzo przypomina łososia i ma
zobacz ich smakOkres grillowania, to nie tylko mięsa, ryb i innych potraw opiekanych na ruszcie. To także czas wspaniałych, pachnących sałatek, surówek i przystawek. Tym razem proponujemy Wam
zobacz ich smakTa prosta i szybka sałatka idealnie pasuje do mięsnych dań z grilla i jest jakże intrygująca dla gości. szczególnie teraz na wiosnę, gdy mamy nieograniczony dostęp
zobacz ich smakKuchnia śródziemnomorska zawsze zaskakuje swoją prostotą i jednocześnie bogactwem smaków. Taka właśnie jest grecka zupa fakes. W tym wypadku prezentujemy nieco zmodyfikowany przepis, który na pewno
zobacz ich smakBakłażan jest trochę niedocenianym warzywem w naszym kraju, co może wynikać z trudności w jego właściwym przygotowaniu do podania. Można go podawać na dziesiątki sposobów w
zobacz ich smak