Środek lata Ponoć najlepiej wspominamy wakacje u dziadków. A dlaczego nie u….cioci? W połowie lata co roku odwiedza mnie bratanica. Staram się dokładnie zaplanować nasz
Bon Appetit MałgorzatyMiałam chęć na naleśniki, ale nie chciało mi się sterczeć przy patelni. I tak myśl do głowy przyszła, aby upiec jeden wielki i zwinąć. Udało się
Kolorowy PrzepisownikPyszny, rozpływający się w ustach sernik na spodzie z ciasteczek Oreo z owocami i białą czekoladą. Mniam <3 Zapraszam do przygotowań! Składniki na spód na
My Culinary ArtTorcik jest bardzo szybki w przygotowaniu. Wyglądem przypomina sernik na zimno, jednakże śmietanka sprawia, że jest niezwykle kremowy. Borówki nadają kwaskowatości, którą wyrównuje poziomkowa galaretka. Polecam
VioletoweKucharzenieCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuSkładniki: 2,5 szklanki mąki orkiszowej 0,5 szklanki wiórków kokosowych 1 szklanka cukru kryształu 1 kostka margaryny 4 jajka 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
Prosto i Smacznie z AnetąWakacje powoli zmierzają do końca, więc trzeba cieszyć się ostatnimi leniwymi śniadaniami... na sobotnie śniadanie idealne będą gofry przygotowane na mące żytniej i jogurcie. Dodatek odżywki
Chocolate Muffin BlogJako, że pogoda wróciła taka , jaka powinna być w sierpniu podrzucam Wam pomysł na słodkie małe co nie co i zmykam korzystać ze słoneczka ;) Serniczki dzięki
Z Majeczką w kuchniCzasami chce mi się szarlotki. Tak było i teraz, lecz tym razem zagościła u mnie pełnoziarnista szarlotka bez tłuszczu. W weekend zaszalałam ze słodkościami – w
Poezja smakuWeekendowe śniadanie należy do tych, które celebruje się troszkę dłużej. Przy, którym możemy swobodnie pogawędzić i nacieszyć się smakiem. Dlatego proponuje Wam puszyste drożdżówki z nadzieniem
SMYKWKUCHNIPierwszy raz w życiu zrobiłam dzisiaj dżem z jeżyn, z kakao i nasionami chia. Smak bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Jak się okazało to strzał w dziesiątkę
Moja smaczna kuchniaSERNIK Z SOLONYM KARMELEM I FIGAMI, a do tego czekoladowy... Artykuł SERNIK Z SOLONYM KARMELEM I FIGAMI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEAmarantusowy kisiel jagodowy Za małolata zjadałem i siorbałem go na potęgę, aby następnie na kilka lat o nim zapomnieć. Najsmaczniejszy był zawsze ten z torebki do
Blendmanskładniki na ok. 12-14 szt.: 100 g mąki orkiszowej 150 g mąki orkiszowej pełnoziarnistej 100 g czekolady gorzkiej lub mlecznej 100 g cukru 2 jajka
Domowy Smak Jedzeniaskładniki na ciasto: 300 g mąki krupczatki 230 g cukru 3 jajka 250 ml oleju 2 łyżeczki cukru z prawdziwą wanilią 3 łyżeczki proszku do pieczenia
Domowy Smak Jedzenia