Pora na pora! Zwykle ląduje w rosole z resztą włoszczyzny, a zasługuje na nieco więcej uwagi. Por to prawdziwa kopalnia witamin, a do tego ma niewiele
Smakowity Blog KulinarnyCześć! Dziś mam dla Was przepis na jedno z moim ulubionych śniadań. Mam na myśli szakszukę. Dziś w wersji zielonej – ze szpinakiem. Na moim blogu
Moja pasja smakuSą rzeczy, które nie mogą się udać. Wbicie się do spodni z 1986 roku, polubienie pryszczatego Jarusia i jego matki oraz nauczenie konkubenta jedzenia surowego selera
ladykitchenCzy ciasto może być zdrowe? Na pewno nie będzie tak zdrowe jak talerz warzyw, ale można zrobić ciasto zdrowsze od tego na mące... The post Zdrowe
Eksperymentalnie.comPrzepis autorski (mój). Uwielbiam wszelkiego rodzaju kremowe serki, a oprócz mascarpone mogłabym zajadać się - capri. Dlatego często na szybko robię zaprezentowane kluseczki, które są przeeepyszne! Kuszą
Di gotujePrzepyszne, leciutkie wrapy, które zrobicie z jajek, odrobiny mąki i przypraw. Ta wersja jest znacznie lżejsza i smaczniejsza od tradycyjnej wersji! Do placków przygotowałam również pastę
Kuchnia ElliePomysł na pyszną przekąskę na ciepło oraz genialny i oryginalny dodatek do obiadu. Tartaletki są niskokaloryczne, zdrowe i naprawdę smaczne. Serek Apetina nie zawiera żadnych
CzarnawisienkaJuż od dawna planowałam zrobić ciasto na bazie fasoli, bo ciekawił mnie smak i kusiły niektóre przepisy. Co prawda nie jestem wielką fanką grochów, ale powoli
FitKotWyobrażacie je sobie z pomarańczową konfiturą? Składniki : 1 szklanka mąki gryczanej pół szklanki maki ryżowej pełnoziarnistej kakao 2 łyżki jaja 2 sztuki mleko roślinne 1,5
AZgotuj!Osobiście nigdy nie byłam fanką owoców morza, ale mam w domu 2 wielbicieli tego typu potraw więc przygotowuję je specjalnie dla nich. Jednak do krewetek z
Ola la LCHFZakochałam się w tych jajkach jak tylko zobaczyłam je na blogu Magdy . Niby zwykłe jajka gotowane, a jednak inne, z bordową obwódką, przypominają rzodkiewki :) Bardzo proste
Wilczkowy Świat - nasze codzienne gotowanieSałatka owocowa to ulubiona sałatka moich dzieci. Znika bardzo szybko co mnie ogromnie cieszy, każde dziecko wyjada inny, ulubiony owoc. Jest pyszna, lekka, orzeźwiająca, nie potrzeba
Wilczkowy Świat - nasze codzienne gotowanieNie wiem dlaczego ten przepis pojawia się na blogu dopiero teraz, bo to moja ulubiona wersja jaglanki na śniadanie. Jemy ją prawie w każdy weekend. Smakuje
Mienta blogMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Risotto ze skorzonerą to wyjątkowe danie, bo skorzonera to wyjątkowe warzywo. Skorzonera ma wiele imion – wężymord, czarny korzeń, zimowy … Przeczytaj
My Blueberry Corner