Bigos z papryką. 201Lubię wszelkiego rodzaju dania z kapusty, a przede wszystkim baaardzo lubię bigosik. Podany ze świeżym chlebkiem, który można maczać w powstałym sosiku... mmmm
Rozpustne gotowanie
Ptysie z twarogiem i kurczakiem. 314Dziś zapraszam Was na ptysie z ciasta parzonego, lecz z nieco innym bo wytrawnym nadzieniem. Przygotowałam je na ostatnią imprezę i powiem Wam
Rozpustne gotowanie
Zielone szparagi w szynce parmeńskiej z sosem holenderskim 390Zielone szparagi zapiekane z szynką parmeńską i do tego z klasycznym sosem holenderskim. Delikatne, chrupkie szparagi lekko podpieczone z grubo mielonym pieprzem, zawinięte w jedną z
Pociąg Do Kuchni
Ryba w zalewie pomidorowej. 333Czym były by Święta bez ryby? Ja przygotowuję ją na kilka sposobów, a jednym z nich jest właśnie marynowanie ryby w tej zalewie
Rozpustne gotowanie
Marynowane płaty śledziowe – od podstaw 240Marynowane płaty śledziowe – od podstaw Marynowane płaty śledzia, to dla większości ludzi doskonała przekąska , smaczna i pasująca do wszystkiego . Zdecydowanie w okresie postu i na
Ogrodnik w podróżySprawdź inne wyszukiwania: